TOP 15 YouTube kanala za ljude koji se bave marketingom

U današnjem poslovnom svetu samo jedna informacija, iskorišćena u pravom trenutku, može pokrenuti lanac događaja koji će vam promeniti poslovnu karijeru, a sa njom i ceo život.

Kad porastem biću „youtuber”

YouTube, kao svojevrsni trezor video-snimaka, sadrži video-snimak za svaku temu koja vam padne na pamet. Čak i nasumičnim kucanjem tipki tastature (primer: „fdsa gsdfsa”) dobićete neki rezultat.

U tom moru video-snimaka, postaje sve teže naći one koji sadrže kvalitetne i relevante informacije. Želja sve većeg broja ljudi da dobiju zvanje „youtuber” dovodi do toga da kvalitet informacija opada usled povećanja kvantiteta.

Za sve one koji se bave marketingom, digitalnim i internet marketingom, kao i nastupom na društvenim mrežama, napravili smo svojevrsnu kolekciju YouTube kanala za koju verujemo da će vam pomoći da napredujete u svom poslu i da uvek budete kvalitetno i pravovremeno informisani.

Top lista YouTube kanala za marketing profesionalce:

internet marketing youtube

 1. Social Triggers

 1. Gary Vaynerchuck

 1. HubSpot

 1. Element 3

 1. Behind The Brand

 1. BeyondSocialMedia

 1. Hot Blog Tips

 1. HootSuite University

 1. Katie Wagner Social Media

 1. LinkedIn

 1. Social Media Week

 1. Socialnomics09

 1. The Digital Marketing Excellence Show

 1. MOZ

 1. MindValley

Ukoliko mislite da će vam ovaj tekst ponovo zatrebati, savetujemo vas da bukmarkujete stranicu. Na vašoj tastaturi pritisnite:

Bukmark

Tanasković Aleksandar