O nama

Milica Radančić - urednica
Milica Radančić

Urednik i lektor sajta digitalnimarketing.in.rs, diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti.

Pogledajte Miličin LinkedIn profil  Pogledajte Miličin LinkedIn profil

Aleksandar Tanaskovic - Internet marketing
Aleksandar Tanasković

Aleksandar svoja interesovanja mahom usmerava ka razvoju optimizacije za internet pretragu (plaćenu i generičku), optimizaciji konverzija i korisničkom iskustvu na internetu. Sertifikovan je u skladu sa Google Ads, Google Analytics, Hubspot Academy, Facebook Bronze Certification i Bing Accredited professional programima. Poseduje višegodišnje iskustvo u oblasti internet marketinga.

Pogledajte Aleksandrov LinkedIn profil Pogledajte Aleksandrov LinkedIn profil

kristina vukovic
Kristina Vuković

Apsolventkinja Ekonomskog fakulteta u Beogradu (smer Trgovinski menadžment i marketing) i urednica bloga According to Kristina. Digitalnim marketingom se bavi poslednje 2 godine. Ostala interesovanja: fotografija, grafički dizajn, PR i IT.

Pogledajte Kristinin LinkedIn profil  Pogledajte Kristinin LinkedIn profil

Andrijana Stojkovic
Andrijana Stojković

Andrijana je diplomirala srpski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu. Ipak, njen put ka marketingu i medijima počeo je još dok je bila u OŠ, kada je počela sa volontiranjem u radijskim i tv emisijama, tako da je njeno trenutno zanimanje već bilo predodređeno time. Kasnije se oprobala u veb-novinarstvu, administraciji sajtova, kao i u PR menadžmentu. Danas radi kao marketing menadžer i svakodnevno teži da istražuje i da se usavrši u oblastima content i digital marketing menadžmenta.

Pogledajte Andrijanin LinkedIn profil Pogledajte Andrijanin LinkedIn profil

Aleksandar Miletic digitalni marketing
Aleksandar Miletić
Aleksandar je master menadžer marketinga i odnosa s javnošću koji je svoj put započeo u novinarstvu i radu u medijima. Svoj rad bazira na kreativnosti i razmišljanju ‚‚out of the box, a u sferi interesovanja primarni su mu oglašavanje i komunikacija brenda putem medija. Aleksandar je diplomac Fakulteta političkih nauka i Fakulteta organizacionih nauka, a uz to je i član prve generacije ‚‚Mladih lidera u promenama, američke privredne komore.

Pogledajte Aleksandrov LinkedIn profil Pogledajte Aleksandrov LinkedIn profil

Tamara Prodanovic
Tamara Prodanović

Tamara je diplomirana novinarka koja je igrom slučaja počela da se druži sa IT-evcima. Radi za sajt HelloWorld.rs, koji zaljubljenicima u informacione tehnologije pomaže da pronađu posao. U slobodno vreme radoznalo traži nova polja na koja bi mogla da zakorači.

Pogledajte Tamarin LinkedIn profilPogledajte Tamarin LinkedIn profil

Smiljana Aleksic Digitalni marketing
Smiljana Aleksić
Smiljana je master menadžer u oblasti marketinga i
odnosa sa javnošću. Interesovanja usmerava ka posebnim oblastima marketinga i prodaje baziranih na neuro – naučnim metodama. U toj oblasti je radila i uspešno odbranila master rad na FON-u. Smiljana je slobodno vreme pasionirani fotograf.

Pogledajte Smiljanin LinkedIn profil Pogledajte Smiljanin LinkedIn profil

digitalni marketing petrovic marija
Marija Petrović

Marija je diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka, gde se orjentisala na oblast Upravljanje ljudskim resursima. Interesuje je širok spektar znanja iz svih oblasti menadžmenta i organizacije rada, a posebno međuljudski odnosi, na čiju je temu uspešno odbranila master rad. Bila je član ESTIEM organizacije na fakultetu, gde je i angažovana na brojnim projektima.

Milica Milošević

Milica Milošević je apsolvent na društveno-humanističkom fakultetu. Voli da čita, piše, analizira, pronalazi. Shodno fakultetu koji završava, zanimaju je ljudski odnosi, komunikacija, motivisanost ljudi. Poštuje različitosti, voli da se druži sa ljudima i pokušava da nauči da šije sama svoju odeću.