O nama

Milica Radancic

Milica Radan─Źi─ç

Urednik i lektor sajta digitalnimarketing.in.rs, diplomirani profesor srpskog jezika i knji┼żevnosti.

 

Pogledajte Mili─Źin LinkedIn profil┬á Pogledajte Mili─Źin LinkedIn profil

 

————————————————————————————————————————–

Aleksandar Tanaskovic - Internet marketing

Aleksandar Tanaskovi─ç

Aleksandar svoja interesovanja mahom usmerava ka razvoju optimizacije za internet pretragu (pla─çenu i generi─Źku), optimizaciji konverzija i korisni─Źkom iskustvu na internetu. Sertifikovan je u skladu sa Google Partner, Hubspot Academy, Facebook Blueprint i Bing Accredited professional programima. Poseduje vi┼íegodi┼ínje iskustvo u oblasti internet marketinga.

Osniva─Ź je blog projekta Istorija menad┼żmenta usmerenog ka promociji istorije i evolucije nau─Źnog menad┼żmenta.

Pogledajte Aleksandrov LinkedIn profil Pogledajte Aleksandrov LinkedIn profil

┬á————————————————————————————————————————–
Andrijana Stojkovic

Andrijana Stojkovi─ç

Andrijana je diplomirala srpski jezik i knji┼żevnost na Filolo┼íkom fakultetu u Beogradu. Ipak, njen put ka marketingu i medijima po─Źeo je jo┼í dok je bila u O┼á, kada je po─Źela sa volontiranjem u radijskim i tv emisijama, tako da je njeno trenutno zanimanje ve─ç bilo predodre─Ĺeno time. Kasnije se oprobala u veb novinarstvu, administraciji sajtova, kao i u PR menad┼żmentu. Danas radi kao marketing menad┼żer i svakodnevno te┼żi da istra┼żuje i da se usavr┼íi u oblastima content i digital marketing menad┼żmenta.

Pogledajte Andrijanin LinkedIn profil Pogledajte Andrijanin LinkedIn profil
————————————————————————————————————————–

Aleksandar Miletic digitalni marketing

Aleksandar Mileti─ç

Aleksandar je master menad┼żer marketinga i odnosa s javno┼í─çu koji je svoj put zapo─Źeo u novinarstvu i radu u medijima. Svoj rad bazira na kreativnosti i razmi┼íljanju ÔÇÜÔÇÜout of the box, a u sferi interesovanja primarni su mu ogla┼íavanje i komunikacija brenda putem medija. Aleksandar je diplomac Fakulteta politi─Źkih nauka i Fakulteta organizacionih nauka, a uz to je i ─Źlan prve generacije ÔÇÜÔÇÜMladih lidera u promenama, ameri─Źke privredne komore.

 

Pogledajte Aleksandrov LinkedIn profil Pogledajte Aleksandrov LinkedIn profil

 

┬á————————————————————————————————————————–
Tamara Prodanovic

Tamara Prodanovi─ç

Tamara je diplomirana novinarka koja je igrom slu─Źaja po─Źela da se dru┼żi sa IT-evcima. Radi za sajt HelloWorld.rs, koji zaljubljenicima u informacione tehnologije poma┼że da prona─Ĺu posao. U slobodno vreme radoznalo tra┼żi nova polja na koja bi mogla da zakora─Źi.

 

Pogledajte Tamarin LinkedIn profilPogledajte Tamarin LinkedIn profil

 

————————————————————————————————————————–

Smiljana Aleksic Digitalni marketing

Smiljana Aleksi─ç

Smiljana je master menad┼żer u oblasti marketinga i
odnosa sa javno┼í─çu. Interesovanja usmerava ka posebnim oblastima marketinga i prodaje baziranih na neuro – nau─Źnim metodama. U toj oblasti je radila i uspe┼íno odbranila master rad na FON-u. Smiljana je slobodno vreme pasionirani fotograf.

Pogledajte Smiljanin LinkedIn profil Pogledajte Smiljanin LinkedIn profil

————————————————————————————————————————–

kristina vukovic

Kristina Vukovi─ç

Apsolventkinja Ekonomskog fakulteta u Beogradu (smer Trgovinski menad┼żment i marketing) i urednica bloga According to Kristina. Digitalnim marketingom se bavi poslednje 2 godine. Ostala interesovanja: fotografija, grafi─Źki dizajn, PR i IT.

Pogledajte Kristinin LinkedIn profil  Pogledajte Kristinin LinkedIn profil

 

┬á————————————————————————————————————————–
digitalni marketing petrovic marija

Marija Petrovi─ç

Marija je diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka, gde se orjentisala na oblast Upravljanje ljudskim resursima. Interesuje je ┼íirok spektar znanja iz svih oblasti menad┼żmenta i organizacije rada, a posebno me─Ĺuljudski odnosi, na ─Źiju je temu uspe┼íno odbranila master rad. Bila je ─Źlan ESTIEM organizacije na fakultetu, gde je i anga┼żovana na brojnim projektima.

 

┬á————————————————————————————————————————–

Milica Milošević

Milica Milo┼íevi─ç je apsolvent na dru┼ítveno-humanisti─Źkom fakultetu. Voli da ─Źita, pi┼íe, analizira, pronalazi. Shodno fakultetu koji zavr┼íava, zanimaju je ljudski odnosi, komunikacija, motivisanost ljudi. Po┼ítuje razli─Źitosti, voli da se dru┼żi sa ljudima i poku┼íava da nau─Źi da ┼íije sama svoju ode─çu.

┬á————————————————————————————————————————–