INAT Summit Invitation

Kako da naši IT projekti i timovi e-migriraju ka vrhunskom učinku i boljim finansijskim rezultatima?

Kada pričamo o savremenoj komunikaciji i poslovanju na internetu, neizbežan termin je instant kultura. Jednostavno, brz način života nas je primorao da cenimo svoje vreme, ali, sa druge strane, tu je i neizdrž sa parolom: „Hoćemo sve i hoćemo sad“. Trenutno, a zapravo i zauvek, najveći resurs svakog od nas je vreme.

Iz tih razloga, mnoge inovacije u tehnologijama svode se na sve brže i instant procese koji zahtevaju od nas minimum vremena.

Međutim, u te inovacije je potrebno uračunati i dugoročnost zadatog procesa. Taj proces može biti brz, ali da li je njegova svrha da traje i bude postojan?

Upravo INAT samit  ove godine razmišlja brzo, ali rešava komplikovane jednačine koje se tiču dugoročnog uspeha: kako da radimo efikasno i pametno? Kako da radimo na svojoj viziji, bez rasipanja reči i resursa? Kakav način razmišljanja nam je potreban da bismo napravili dobar strateški plan kao IT preduzetnici?

Ovo su trenutno aktuelne teme na svetskoj IT sceni, pa se u skladu sa tim INAT tim i preko 25 predavača iz sada već 13 zemalja sveta okuplja oko koncepta: od e-migracije do digitalne transformacije.

INAT Summit - IT događaji scena

Pored saradnje programerskih i biznis timova, zanimaće nas i teme poput gejmifikacije, IoT-a, kako primeniti uspešno veštačku inteligenciju i blokčejn u biznisu, a kada ih ne koristiti; kako restruktuirati IT kompaniju i timove inženjera i netehničkog osoblja; kako odabrati najbolje klijente i zaposlene sa kojima ćemo dugoročno sarađivati, šta treba da znamo o e-sports i IT zanimanjima budućnosti koji mladima postaju karijerni poziv; kako da dupliramo svoju produktivnost tokom 24 sata.

INAT govornici su upravo uspešni IT profesionalci iz celog sveta. Oni dolaze sa jedinstvenom vizijom da podele svoje znanje i svetsko iskustvo, kao i da se, za razliku od mnogih konferencija, direktno sretnu sa publikom.

INAT Summit Speakers

Tokom 13. i 14. aprila INAT će okupiti oko 500 učesnika i preko 25 predavača, a  12. i 15. aprila vas očekuje umrežavanje sa posetiocima i nekim od sledećih govornika:

Deni Kridom, šestostrukim dobitnik nagrade Brajan Trejsi za najbolji prodajni učinak na svetskom nivou koji je konsultovao više od 400 IT biznisa radi uspešne transformacije poslovanja.

Mošeom Sarfatijem, finansijskim savetnikom iz Tel Aviva i osnivačem Krypton Venture Capital.

Oanom Bourai, projektnom menadžerkom The European Young Innovators Forum, vodeće IT organizacije za mlade iz Brisela, i osnivačice Romanian IT koja pokreće globalni program mentorstva.

Vilijemom Le Vor-Berijem, senior liderom u IBM-u u Americi koji je zadužen za Watson i cloud tehnologije.

Lazarom Džamićem, kreativnim strategom, Xooglerom, predavačem na Fakultetu za medije i komunikacije.

Frankom Koinom, osnivačem kompanije MHT SRL, ERP & CRM Sistem Integrator, koja postoji od 1997. godine, dok on radi i kao konsultant za digitalnu transformaciju.

Od kompanija iz Srbije i regiona, samo neke od potvrđenih koje će se predstaviti i podeliti  svoju ekspertizu su: TeleSign, Avisto, Infostud, Bitgear, Delta Holding, Infostud, NetCast; a tu su i vodeće startap i programerske zajednice uključujući i Inicijativu Digitalna Srbija.

INAT samit se održava drugi put po redu i u svojoj organizaciji okluplja mlade ljude: kako studente, tako i IT profesionalce sa velikom željom za konstantnim napretkom.

U vrlo kratkom i instant roku INAT vam nudi veliki broj predavanja, radionica, kao i jednistveni muzički program u subotu uveče.

Zvuči skoro nestvarno, a možda i neverovatno?

Ako se vratimo na sam početak: možda će proces biti sa naznakom na brzini, ali je znanje i iskustvo koje ćete dobiti neprocenjivo i bez roka trajanja.

Pošto je vreme danas jako važno, ne gubite ga i rezervišite svoju kartu za INAT već danas!

Vidimo se 12. aprila uveče na otvaranju događaja!

INAT Summit Invitation

 

 

Gostujući autor