Internet marketing sertifikat – Hubspot akademija

Datum: May 31, 2016; Autor: Tanaskovi─ç Aleksandar

inbound marketing sertifikat

Šta podrazumeva inbound marketing?

Ukoliko do sada niste ─Źuli za pojam inbound marketinga, po┼żeljno je da znate ┼íta se pod njim podrazumeva. Inbound marketing u kratkim crtama podrazumeva sve marketin┼íke aktivnosti koje dovode do pove─çanog broja poseta ili ─Źak konverzija na unapred definisanoj internet lokaciji. Iako je izraz relativno nov za na┼íe poslovno okru┼żenje, bitno je znati da je pove─çanje dolaznog saobra─çaja, tj. ulazaka u prodajni ciklus, krajnji cilj inbound marketin┼íkih aktivnosti.

Za razliku od outbound marketinga, koji podrazumeva marketin┼íke aktivnosti takozvanog starog marketing pristupa (u pitanju je marketing uz koji smo svi odrasli i na koji smo svi navikli – radio, TV, bilbordi, reklame u ─Źasopisima itd.), inbound marketing predstavlja marketing budu─çnosti. Nadovezuju─çi se na moderne digitalne trendove, ovaj vid marketinga poku┼íava da korisniku u ┼íto ve─çoj meri (emotivno i intelektualno) pribli┼żi proizvod, brend ili uslugu, bez obzira da li koristi metode neuromarketinga ili jednostavno kvalitetnog kopirajtinga, uz neki vid promotivnih tekstova.

Inbound marketing sertifikat ÔÇô Hubspot Akademija

Ukoliko imate ┼żelju da se bolje informi┼íete o tome na koji na─Źin je danas po┼żeljno, tj. prihvatljivo navo─Ĺenje posetilaca na odre─Ĺenu internet lokaciju, predla┼żemo da posetite marketing blog portala Hubspot. Me─Ĺutim, ukoliko ┼żelite da u potpunosti savladate ovu oblast marketinga, predla┼żemo vam da se prijavite na Hubspot Akademiju i pro─Ĺete njihovu besplatnu, sertifikacionu obuku iz oblasti inbound marketinga.

Hubspot Akademija pru┼ża veoma korisne i prakti─Źne primere, sa uvek aktuelnim primerima iz prakse. Nakon obuke (12 oblasti – 4.5h video materijala), ─Źija du┼żina zavisi od brzine kojom preferirate da apsorbujete nova znanja, potrebno je da polo┼żite test. Inbound marketing test je kreiran u skladu sa modernim internet trendovima i po formatu je veoma sli─Źan testovima koji se pola┼żu za Google Partners sertifikate.

Inbound marketing sertifikat, tj. ovaj vid obuke iz oblasti internet marketinga posebno preporu─Źujemo osobama koje u skorijoj budu─çnosti planiraju da pola┼żu za neki od Google Partners sertifikata (AdWords ili Analytics).

 

Ostali tekstovi iz kategorije: Internet marketing sertifikat.